Loading color scheme

Met meer dan 20 jaar ervaring is POSTLINE uitgegroeid tot een van de grootste logistieke en expeditiebedrijven. Onze langdurige relaties met ervaren, internationale partners garanderen dat al onze diensten van de hoogste kwaliteit zijn - wereldwijd. Onze gepersonaliseerde supply chain-oplossingen zijn niet alleen ontworpen om te voldoen aan de eisen van uw eigen sector, maar ook aan de behoeften van uw specifieke bedrijf. Zoekt u een snelle, professionele koerier? Dan bent u bij POSTLINE aan het juiste adres. Wij zijn betrouwbaar, snel en bieden de laagste prijs garantie. Wat POSTLINE uniek maakt is haar flexibele manier van zaken doen. Uw wensen zijn alles bepalend. Laat ons weten wat u wilt, dan zorgen wij voor een passende oplossing.

POSTLINE is ervan overtuigd dat kwaliteit en betrouwbaarheid alleen bereikt kunnen worden met de modernste technieken en gemotiveerde medewerkers. Met de perfecte combinatie van ervaring, talent en flexibiliteit zijn wij ervan overtuigd dat wij bedrijven de beste dienstverlening aan kunnen bieden.

Wij waarderen uw tijd en bieden snelle en efficiënte diensten voor onze klanten. Ons werkplan is georganiseerd en altijd vernieuwd met een groei van technologieën. Onze goed opgeleide koeriers leveren uw lading veilig en op de juiste plaats op het juiste moment.

Niet alleen snelheid en betrouwbaarheid van de transporten zijn belangrijk, ook veiligheid en milieuvriendelijkheid dragen we hoog in het vaandel. Daarom krijgen onze chauffeurs op continue basis opleidingen in ADR-vervoer, ladingzekerheid, maar ook in defensief en economisch rijden.

Wij bieden lokale en internationale bezorgdiensten. Post line is nummer één bedrijf dat logistieke diensten implementeert. Met onze rijke ervaring hebben we unieke vaardigheden en professionele medewerkers.

Door nauw samen te werken met onze klanten en hun behoeftes en vraag in transport goed te begrijpen. Zijn wij tot een expert in het bemiddelen en het dragen van deze zorg. Snel en efficiënt! handelen is voor ons altijd zeer de moeite waard geweest.