Loading color scheme

Wij bieden u een breed scala aan diensten, die uw leveringsproces gemakkelijk en snel maken. Al onze diensten worden hier gepresenteerd.

Special Services

Valt uw logistieke vraagstuk niet onder een van de standaard services, dan is er altijd nog de special services. Wij maken iedere zending mogelijk. ‘’Gaat niet, bestaat niet’’

Legalisatie

Select Line Koeriers kan de afhandeling van documenten voor de rechtbank (apostilles, legalisaties, etc.) geheel voor u verzorgen. Select Line Koeriers wacht als het nodig is op de zending en zal altijd zorgen dat de zending weer retour komt als dit wordt gewenst.

On Board Couriers

Onder persoonlijke begeleiding van een van onze specialisten word uw zending aan boord van de eerst beschikbare vlucht naar de ontvanger gevlogen.

Weekend Service

Uw zending(en) leveren wij ook in het weekend voor u, voor ons maakt het niet uit of de weekend voor de deur staat tegen een gereduceerd tarief. Selectline biedt u de oplossing met de Weekend service.

Overnight Service

Heeft u een zending die de volgende dag bezorgd moet worden? Wilt u dit voor een aantrekkelijke prijs regelen? Dan is Overnight Service van Selectline Transport de service die u zoekt.

Spoed Express Service

Direct van laden naar lossen. Ophalen binnen 30 minuten in Amsterdam en omstreken, vervolgens gelijk doorrijden naar bestemming.

Zeevracht

Wij leveren uw lading aan verschillende landen aan zee met behulp van moderne schepen.

Luchtvracht

Luchtlevering is de snelste manier om overzeese verzending te leveren. We hanteren verschillende ladingen.

Line Express

Geen spoed, maar wel dezelfde dag ophalen en afleveren. Aanmelden voor 11:00; is bezorgd voor 18:00. Deze kunnen u uw kosten besparen tot 60 %

Logistics

Wij bieden professionele logistieke diensten. Onze vrachtwagens zijn betrouwbaar en snel - u ontvangt uw zending op tijd.

Warehousing

Opslag en distributie van uw goederen. Wij verzorgen het gehele traject.

Cargo insurance

Wij zorgen ervoor dat de lading wordt beschermd tegen schade tijdens het transport, zowel over land, over zee als door de lucht.

Of u nu levering of logistieke services of uitvoering, gedefinieerde expeditie of een complete supply chain-oplossing nodig heeft, wij staan ​​voor u klaar. We denken aan onze klanten en ons werk op basis van waarden als:

  • Kwaliteit;
  • Snelheid;
  • Integriteit;
  • Betaalbaarheid;
  • Efficient;
  • Innovaties;
  • Verantwoordelijkheid;
  • Nauwkeurigheid;
  • Vriendelijkheid.
Thank You! Your message has been sent. Something went wrong, please try again later. Please enter a correct Captcha answer.