Loading color scheme

Als u hulp nodig hebt, hebben we een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden. Wij streven ernaar u de best mogelijke ervaring te bieden. Klik op een vraag hieronder om het antwoord te bekijken.

Neem onmiddellijk contact met ons op als u iets aan uw bestelling wilt wijzigen. We verwerken bestellingen meestal binnen 2-4 uur en als we uw bestelling hebben verwerkt, kunnen we geen wijzigingen meer aanbrengen.

Wij accepteren vele betaalmogelijkheden, of u nou wilt betalen per factuur of direct bij orderverwerking, dan is dit allemaal mogelijk. Neem hiervoor contact op om de best mogelijke manier voor u geregeld te hebben.

Ja dat kan! Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging via e-mail. Elke bestelling begint met produceren 24 uur nadat uw bestelling is geplaatst. Binnen 72 uur nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een verwachte leverdatum. Wanneer de bestelling wordt verzonden, ontvangt u nog een e-mail met het trackingnummer en een link om de bestelling online bij de koerier te traceren.

De levertijden zijn afhankelijk van uw locatie en/of de locatie waar uw lading heen moet Zodra de verzending is bevestigd, wordt uw lading klaargemaakt voor verzending en logistic. Voor actuele levertijden kunt u ten alle tijden contact opnemen de klantenservice.